VIDEÓ: Tudd meg miért csinálom és hogyan változtatom meg az emberek életét

   

Tovább →

6 könyv, ami megváltoztatta az életem – Válogatás Várhegyi Tamás könyvespolcáról

6 könyv, ami megváltoztatta az életem - Válogatás Várhegyi Tamás könyvespolcáról

Tudd meg, hogy engem milyen könyvek segítettek a sikeremig eljutni. Milyen könyvek voltak nagyon nagy hatással rám az életem során emberileg és anyagilag is.
Jöjjön 6 könyv, ami nagy hatással volt rám. Az 5. egyenesen sorsfordító volt az életemben.

Tovább →

A sales oldalak szteroidja – Megjelent az OptimizePress Plus Pack

A sales oldalak szteroidja – Megjelent az OptimizePress Plus Pack

Ha követsz minket egy ideje, akkor tudod, hogy online bevételszerző honlapjaink elkészítéséhez a Wordpress-t és a rá épülő OptimizePress -t használjuk.
Ezzel építünk nagyon könnyen és hatékonyan sales oldalakat, email cím gyűjtő oldalakat, zárt körű tagsági oldalakat, stb. Az OptimizePress-hez nemrég megjelent egy Plus Pack kiegészítő csomag, ami 100+ újdonságot hozott, amivel még profibb lehet az online értékesítésed. Olvasd el hogyan!

Tovább →

Ingyen első fejezet – Első Milliód az Interneten

INGYEN első fejezet – Első Milliód az Interneten könyv

Tovább →

TOP 7 online marketing eszköz, amit használunk

TOP 7 online marketing eszköz, amit használunk

Sokan mondják, hogy az online marketing egy technikai sport és a legnehezebb a gyakorlati kivitelezése. Magam is ezt tapasztalom, amikor százakkal beszélgetek, akik remek könyvekben vagy blogpostokban olvasták, hogy milyen weboldal a jó, milyen Facebook marketing működik, plusz fontos a rendszeres ügyfél kommunikáció, de amikor mindezt meg kéne csinálni, akkor elakadnak. Ez nagyrészt azért van,…

Tovább →

Az Üzleti Tőkeszerzés 9 Módja

Az Üzleti Tőkeszerzés 5 Módja

Bár egy online vállalkozás indítása a kifejezetten olcsón és könnyen elindítható kategóriába esik, azért a nagy ötletekhez és a világmegváltó tervekhez óriási segítség lehet 3-5 millió vagy akár 50-100 millió Ft tőke. Az életképes ötletek pénzelése köré ma már komoly iparág épült, mert sok befektető keresi a következő Google-t, Facebookot vagy Paypalt, hogy még az elején olcsón részesedést szerezzen belőle. Egyébként az előbbi három példa is befektetők segítségével indult be igazán és nőtte ki garázscég mivoltát.

Tovább →

A digitális termékfejlesztés TOP 20 legjobb módja

Sok divatos online pénztermelő módszer lát napvilágot nap-mint-nap, de kétségtelenül a tudásból, tapasztalatból létrehozott valamilyen digitális termék képviseli minden kategória csúcsát. Jöjjön most a 20 legjobb módszer ezek létrehozására.

Tovább →

Online vállalkozás indítás kevés pénzből

Online vállalkozás indítás kevés pénzből

Online vállalkozás indítási tippek kevés pénzből. Milyen üzleti modellt válassz? Milyen területen indítsd? Hogyan spórolj a domainen, a tárhelyen, a weboldal elkészítésén és működtetésén? Tudd meg most!

Tovább →

10 Életmentő Statisztika Online Vállalkozás Indításhoz

10 Életmentő Statisztika Online Vállalkozás Indításhoz

Kétféle online vállalkozót ismerek. Az egyik az ötletek és a kreativitás embere, a másik inkább a számok és elemzések embere. Te akármelyikbe is tartozol életmentő, hogy bizonyos statisztikákkal tisztában legyél ha a terveid között online vállalkozás indítása szerepel. Ha az előbbi csoportba tartozol, akkor valószínű túl kevés, ha az utóbbiba, akkor valószínű túl sok statisztikával találkozol. Pedig olyan ez, mintha rajta tartanád az ujjad az internet ütőerén. Ha tudod, hogy mikor mennyi a pulzusa, akkor tudod, hogy mit kell tenned. Összegyűjtöttem a 10 legfontosabb statisztikát, ami ha tisztában vagy vele meghatározhatja online vállalkozásod sikerét.

Tovább →

9+1 szó, amit kötelező használnod a marketing szövegeidhez

9+1 szó, amit kötelező használnod a marketing szövegeidhez

A használt szavaknak meghatározó jelentőségük van online egy weboldalon, egy hírlevélben vagy egy sales page-n. Nagyon sokat kutattam, teszteltem azokat a szavakat, amiket eredménnyel tudsz használni az online szövegeidben. Az emberek a való életben hajlamosak szegényes szókincssel kommunikálni, ami szürke és unalmas. Tartózkodni a nagy és erőteljes szavaktól olyan, mintha főzés közben tartózkodnánk a fűszerektől. Úgy is lesz kaja csak totál ízetlen. Szóval összeállítottam egy 9+1 elemű listát a kedvenc szavaimról, amiket soha ki nem hagyok ha weboldalt csinálok…

Tovább →

Page 1 of 6