Warning: file_put_contents(/home/busine02/onlinesikertitkok.hu/wp-content/uploads/elementor/css/post-7729.css): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/onlinesikertitkok.hu/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/files/base.php on line 180
Marketing Eszközök Mesterkurzus - Online Sikertitkok

Válj az online marketing eszközök mesterévé és képes leszel megvalósítani bármelyik ötletedet technikai bonyodalmak nélkül!

Most fotelból nézheted egy profi online marketing rendszer megszületését egy valós példán keresztül, kattintásról-kattintásra. Megismerheted a legfontosabb eszközeim működését, a szoftvereket, szolgáltatásokat és bővítményeket egy összefüggő rendszerben.

Az online marketing ma már egy technikai sport

Az eredményességed ma már messze nem csak azon múlik, hogy milyen a terméked/szolgáltatásod, és, hogy mennyire értesz a marketinghez.  Mert ez csak egy óriási jéghegy csúcsa.

Egy kiemelkedően eredményes marketing rendszer felszíne alatt tucatnyi eszköz, szoftver, szolgáltatás és app dübörög, amikkel ilyen kiváló eredményeket érhetsz el:

Ha nem vagy profi a marketing eszközökben, akkor az ütős ötleteid MEGHALNAK a megvalósítás technikai útvesztőjében?

Magad akarod megcsinálni de elakadsz?

Tele vagy jó marketing ötletekkel, és magad akarod megvalósítani őket, mert a kivitelezőket lassúnak, drágának és problémázósnak tartod? Akkor jó helyen jársz, mert én is voltam hasonló cipőben.

Nem igazodsz el a rengeteg szoftverben?

Ha az ötleteidet saját magad szeretnéd megvalósítani, akkor sok szoftverre, szolgáltatásra és appra lesz szükséged, amiknek a megtalálása, és megtanulása nagyon hosszadalmas és drága út lehet. Vagy levághatod az utat a mesterkurzusommal.

kattitntas

Bárcsak megmutatná valaki, hogy hova kattints?

Nos ez a program pontosan erről szól. 9 leckében végig vezetlek minden egyes lépésen és eszközön. Olvass tovább és ismerd meg miért különleges a program.

Ezért kitaláltam neked egy programot

Szia, Várhegyi Tamás vagyok!
9 éve foglalkozom online marketinggel és vállalkozásfejlesztéssel. Ezidő alatt több tucat vállalkozás elindításában és felfuttatásában vettem részt itthon és külföldön is. Eddigi eredményeim:

Most összeállítottam neked egy olyan programot, amivel megismerheted a legfontosabb marketing eszközeim használatát a gyakorlatban.

Miért különleges ez a program?

A hagyományos képzések, mint pl: SEO, webdesign, webanalitika, csak a nagy kép egy-egy szeletét mutatják meg neked elszigetelve, ami nehezíti a nagy kép megértését.
Én viszont egy folyamaton viszlek végig és megmutatok neked minden lépést egy sikeres online marketing rendszerhez.

Hagyományos képzések / konferenciák

Marketing Eszközök Mesterkurzus

A mesterkurzus tematikája

9 videóban fogom veled megosztani az infokat. Ez a 9 lépés az online marketing rendszer építés 9 állomása lesz tucatnyi fontos elv és szoftver bemutatásával.

1. Marketing stratégiai tervezés

Megismerheted milyen tervezési módszertant használok, és ahhoz melyik klassz tervező szoftvert. A módszertanom megadja majd számodra a sikeres marketinged betonszilárd stratégiai alapjait.

2. Funnel tervezés és jövedelmezőség maximalizálás

A jó marketing titka a kiváló termék-, szolgáltatás piramis, vagyis a lépcsőzetesen magasabb és magasabb áru ajánlatok a megfelelő célközönségnek. Megmutatom hogyan tervezem meg ezeket, és hogy maximalizálom így a jövedelmemet.

3. Weboldal telepítés és biztonság

Megmutatom hogyan épül fel a domain, a tárhely, a WordPress oldal, a sablon, a bővítmények és az alapvető biztonsági beállítások.

4. Szövegírás és weboldal vázlat készítés

Negyedik lépés a meggyőző értékesítési szöveg írása, és a szöveganyag áttekinthető elrendezése egy weboldal vázlatban. Ezt is megmutatom lépésről lépésre.

5. Design elemek tervezése

Felöltöztetjük a szöveget. Ez magában foglalja a konverzió növelő színkombinációk kitalálását. Konverzió növelő 3D termék illusztrációk és borítók készítését. Plusz megmutatom a legjobb forrásaimat a megfelelő design sablonokhoz.

6. Magas konverziójú landing oldalak építése

Ha már megvan a szövegünk, és a design elemek, akkor összerakhatjuk magát a pénz termelő weboldalt. Ehhez megmutatom a legprofibb szoftverem, amivel programozói tudás nélkül tudsz ilyeneket építeni.

7. Háttér rendszer építése

Vagyis mi van a konverzió után, pl: megrendelő űrlap elkészítése, bankkártya elfogadás, automatikus számlázás, köszönő email beállítása, automatikus logisztikai kiszállítás.

8. Webanalitikák

Megmutatom egy olyan eredménymérő központ kialakítását, amivel mindent tudsz mérni, és ellenőrizni. Ez a folyamatos fejlődés kulcsa. Olyan lesz, mint egy vadászgép műszerfala.

9. Forgalom irányítás a weboldaladra

Hogyan fognak rád találni a látogatók: SEO, Facebook hirdetések, affiliate, blogolás, stb. (E témákat vázlatosan fogom bemutatni. Vagyis a rendszereknek csak azt a részét, amit használok, és nem teljes mindenre kiterjedő oktatást.)

+ Kiegészítő videók

Az előző csoportok legjobb kérdéseiből folyamatosan készítettem válasz videókat, ami így egy szép kis gyűjteménnyé gyarapodott.

A mesterkurzus során az alábbi eszközök
használatát fogom megmutatni

google_search-console

még sok más titkos eszközt

Mindezt a gyakorlatban, egy valós projekt kivitelezésén keresztül bemutatva.

Élőben nézheted végig, ahogy megszületik egy online marketing rendszer.

A program részletei

Időpont:

Indulás: Új időpont hamarosan
Időtartam: 30 nap, ez idő alatt folyamatosan jelennek meg a videó leckék és a megvalósító sablonok, melyeket a 30. nap után is korlátlan ideig elérsz.

Helyszín:

Online, a saját képernyőd előtt egy zárt körű oldalon.

Hogy néz ki a zárt körű, online felület, amihez hozzáférést fogsz kapni:

Milyen iparágakban tudod használni a
marketing eszköz szisztémámat?

0 +
iparágban
bizonyított
szisztéma

A teljesség igénye nélkül felsorolok jópár iparágat, ahol eredményes marketing rendszert építettem már, és építhetsz Te is a mesterkurzus segítségével.
Például:

B2B:
Konferencia, könyv, orvosi információs szolgáltatás, tanácsadás, felnőttképzés, virtuális asszisztencia, szoftver fodrászoknak, HR marketing mérnöki irodának, HR marketing szoftverfejlesztő cégnek, lead generálás autókereskedéseknek, emblémázott póló nagyker, stylist, coworking iroda, SEO szolgáltatás, webdesign template-k, stb.

B2C:
Coach, párterápia, fogorvos, könyv, fodrászat, meditációs hanganyagok, jóga stúdió, gyerekjáték, kerti tó kivitelezés, tárhely, táplálékkiegészítő, bútor, kozmetikum, legénybúcsú szervezés, ingatlan iroda, ékszer, nyelvoktatás, bio/vegán konyhai termékek, befektetési program, megtakarítási program, társkereső, tőzsdei szoftver, designer app, stb.

Szóval szinte mindenhol alkalmazható. Ahol talán nem, azok a pályázat vagy közbeszerzés útján elérhető nagy multis és állami megbízások. Ezek túl kötött rendszerek.

Mennyibe kerül?

Ha megpróbálnád máshol külön-külön összevásárolni ezeket a képzéseket, akkor könnyen több százezer forintot is elkölthetnél. Például:

és még rád maradna a feladat, hogy összerakd a fejedben a kis kirakós darabjait a sokféle tanfolyam, sokféle rendszeréből. 

Nálam mindent egyben, és folyamatában megismerhetsz. Mert végigkísérlek a saját munkamódszeremen. Mintha csak leülnél mellém a gépem elé.

Ennek költsége:

Normál ár

49 990 Ft

alanyi ÁFA mentes összeg

BÓNUSZOK

Ha időben jelentkezel, akkor még az alábbi bónuszokat is odaadom.

sablon-csomag

Online Marketing Rendszer sabloncsomag

Minden videó leckéhez letölthetővé teszem számodra a videóban elkészült sablonokat és fájlokat, pl: az összes elkészült tervet, funnel tervrajzot, landing oldal vázlatot, upsell oldal vázlatot, köszönő oldal sablont, szövegírási sémát, checklistát, excel táblát, grafikai fájlt, mindent.

Ezeket utána korlátlanul felhasználhatod.

Értéke: 49 990 Ft

Sales oldal gyűjtemény

Sales oldal gyűjtemény csomag

19 db nagyon ütős megjelenésű és eredményes sales oldal képernyőfotója, amit az évek során gyűjtöttem a világ legjobb marketingeseitől azért, hogy mindig inspirációt meríthessek belőle.

Most ezt is odaadom.


Értéke: felbecsülhetetlen

Plusz tőlem is kérdezhetsz 30 napig

Szóval ez nem csak egy “megveszed-letöltöd” típusú online tanfolyam, hanem egy 30 napos közös alkotó munka

Kérdezhetsz, beszámolhatsz arról, hogy hogy haladsz, én pedig folyamatosan szemmel tartom a csoportot. 

A legjobb kérdésekből pedig újabb-és-újabb videókat készítek. 

Az egyéni kapcsolattartás idő igénye miatt egy csoport létszáma max 25 fő.

Összesen 9 órányi videóanyag és
61 db letölthető segédlet a megvalósításhoz

(minták, sablonok, excel kalkulátor, rendszertervek, ábrák, checklisták, stb.)

Mindent beleadtam, ami csak szükséges a Te sikeredhez.
Ilyen részletes és gazdagon felszerelt anyagot nem találsz máshol.

Jelentkezz
és a marketing eszközök mestere leszel,
aki bármely ötletét könnyen megvalósítja!

Bizonytalan vagy?
Korlátozott ideig próba hozzáférést igényelhetsz és megnézheted az első leckét ingyen.


Warning: file_put_contents(/home/busine02/onlinesikertitkok.hu/wp-content/uploads/elementor/css/post-8782.css): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/onlinesikertitkok.hu/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/files/base.php on line 180

Regisztráció ingyenes hozzáféréshez