Válj az online marketing eszközök mesterévé és képes leszel megvalósítani bármelyik ötletedet technikai bonyodalmak nélkül!

Most fotelból nézheted egy profi online marketing rendszer megszületését egy valós példán keresztül, kattintásról-kattintásra. Megismerheted a legfontosabb eszközeim működését, a szoftvereket, szolgáltatásokat és bővítményeket egy összefüggő rendszerben.

Az online marketing ma már egy technikai sport

Az eredményességed ma már messze nem csak azon múlik, hogy milyen a terméked/szolgáltatásod, és, hogy mennyire értesz a marketinghez.  Mert ez csak egy óriási jéghegy csúcsa.

Egy kiemelkedően eredményes marketing rendszer felszíne alatt tucatnyi eszköz, szoftver, szolgáltatás és app dübörög, amikkel ilyen kiváló eredményeket érhetsz el:

Ha nem vagy profi a marketing eszközökben, akkor az ütős ötleteid MEGHALNAK a megvalósítás technikai útvesztőjében?

Magad akarod megcsinálni de elakadsz?

Tele vagy jó marketing ötletekkel, és magad akarod megvalósítani őket, mert a kivitelezőket lassúnak, drágának és problémázósnak tartod? Akkor jó helyen jársz, mert én is voltam hasonló cipőben.

Nem igazodsz el a rengeteg szoftverben?

Ha az ötleteidet saját magad szeretnéd megvalósítani, akkor sok szoftverre, szolgáltatásra és appra lesz szükséged, amiknek a megtalálása, és megtanulása nagyon hosszadalmas és drága út lehet. Vagy levághatod az utat a mesterkurzusommal.

kattitntas

Bárcsak megmutatná valaki, hogy hova kattints?

Nos ez a program pontosan erről szól. 9 leckében végig vezetlek minden egyes lépésen és eszközön. Olvass tovább és ismerd meg miért különleges a program.

Ezért kitaláltam neked egy programot

Szia, Várhegyi Tamás vagyok!
9 éve foglalkozom online marketinggel és vállalkozásfejlesztéssel. Ezidő alatt több tucat vállalkozás elindításában és felfuttatásában vettem részt itthon és külföldön is. Eddigi eredményeim:

Most összeállítottam neked egy olyan programot, amivel megismerheted a legfontosabb marketing eszközeim használatát a gyakorlatban.

Miért különleges ez a program?

A hagyományos képzések, mint pl: SEO, webdesign, webanalitika, csak a nagy kép egy-egy szeletét mutatják meg neked elszigetelve, ami nehezíti a nagy kép megértését.
Én viszont egy folyamaton viszlek végig és megmutatok neked minden lépést egy sikeres online marketing rendszerhez.

Hagyományos képzések / konferenciák

Marketing Eszközök Mesterkurzus

A mesterkurzus tematikája

9 videóban fogom veled megosztani az infokat. Ez a 9 lépés az online marketing rendszer építés 9 állomása lesz tucatnyi fontos elv és szoftver bemutatásával.

1. Marketing stratégiai tervezés

Megismerheted milyen tervezési módszertant használok, és ahhoz melyik klassz tervező szoftvert. A módszertanom megadja majd számodra a sikeres marketinged betonszilárd stratégiai alapjait.

2. Funnel tervezés és jövedelmezőség maximalizálás

A jó marketing titka a kiváló termék-, szolgáltatás piramis, vagyis a lépcsőzetesen magasabb és magasabb áru ajánlatok a megfelelő célközönségnek. Megmutatom hogyan tervezem meg ezeket, és hogy maximalizálom így a jövedelmemet.

3. Weboldal telepítés és biztonság

Megmutatom hogyan épül fel a domain, a tárhely, a WordPress oldal, a sablon, a bővítmények és az alapvető biztonsági beállítások.

4. Szövegírás és weboldal vázlat készítés

Negyedik lépés a meggyőző értékesítési szöveg írása, és a szöveganyag áttekinthető elrendezése egy weboldal vázlatban. Ezt is megmutatom lépésről lépésre.

5. Design elemek tervezése

Felöltöztetjük a szöveget. Ez magában foglalja a konverzió növelő színkombinációk kitalálását. Konverzió növelő 3D termék illusztrációk és borítók készítését. Plusz megmutatom a legjobb forrásaimat a megfelelő design sablonokhoz.

6. Magas konverziójú landing oldalak építése

Ha már megvan a szövegünk, és a design elemek, akkor összerakhatjuk magát a pénz termelő weboldalt. Ehhez megmutatom a legprofibb szoftverem, amivel programozói tudás nélkül tudsz ilyeneket építeni.

7. Háttér rendszer építése

Vagyis mi van a konverzió után, pl: megrendelő űrlap elkészítése, bankkártya elfogadás, automatikus számlázás, köszönő email beállítása, automatikus logisztikai kiszállítás.

8. Webanalitikák

Megmutatom egy olyan eredménymérő központ kialakítását, amivel mindent tudsz mérni, és ellenőrizni. Ez a folyamatos fejlődés kulcsa. Olyan lesz, mint egy vadászgép műszerfala.

9. Forgalom irányítás a weboldaladra

Hogyan fognak rád találni a látogatók: SEO, Facebook hirdetések, affiliate, blogolás, stb. (E témákat vázlatosan fogom bemutatni. Vagyis a rendszereknek csak azt a részét, amit használok, és nem teljes mindenre kiterjedő oktatást.)

+ Kiegészítő videók

Az előző csoportok legjobb kérdéseiből folyamatosan készítettem válasz videókat, ami így egy szép kis gyűjteménnyé gyarapodott.

A mesterkurzus során az alábbi eszközök
használatát fogom megmutatni

google_search-console

még sok más titkos eszközt

Mindezt a gyakorlatban, egy valós projekt kivitelezésén keresztül bemutatva.

Élőben nézheted végig, ahogy megszületik egy online marketing rendszer.

A program részletei

Helyszín:

Online, a saját képernyőd előtt egy zárt körű oldalon.

Időpont:

Bármikor elkezdheted és a saját tempódban haladhatsz.

Hogy néz ki a zárt körű, online felület, amihez hozzáférést fogsz kapni:

Milyen iparágakban tudod használni a
marketing eszköz szisztémámat?

iparágban
bizonyított
szisztéma
0 +

A teljesség igénye nélkül felsorolok jópár iparágat, ahol eredményes marketing rendszert építettem már, és építhetsz Te is a mesterkurzus segítségével.
Például:

B2B:
Konferencia, könyv, orvosi információs szolgáltatás, tanácsadás, felnőttképzés, virtuális asszisztencia, szoftver fodrászoknak, HR marketing mérnöki irodának, HR marketing szoftverfejlesztő cégnek, lead generálás autókereskedéseknek, emblémázott póló nagyker, stylist, coworking iroda, SEO szolgáltatás, webdesign template-k, stb.

B2C:
Coach, párterápia, fogorvos, könyv, fodrászat, meditációs hanganyagok, jóga stúdió, gyerekjáték, kerti tó kivitelezés, tárhely, táplálékkiegészítő, bútor, kozmetikum, legénybúcsú szervezés, ingatlan iroda, ékszer, nyelvoktatás, bio/vegán konyhai termékek, befektetési program, megtakarítási program, társkereső, tőzsdei szoftver, designer app, stb.

Szóval szinte mindenhol alkalmazható. Ahol talán nem, azok a pályázat vagy közbeszerzés útján elérhető nagy multis és állami megbízások. Ezek túl kötött rendszerek.

Mennyibe kerül?

Ha megpróbálnád máshol külön-külön összevásárolni ezeket a képzéseket, akkor könnyen több százezer forintot is elkölthetnél. Például:

és még rád maradna a feladat, hogy összerakd a fejedben a kis kirakós darabjait a sokféle tanfolyam, sokféle rendszeréből. 

Nálam mindent egyben, és folyamatában megismerhetsz. Mert végigkísérlek a saját munkamódszeremen. Mintha csak leülnél mellém a gépem elé.

Ennek költsége:

Normál ár

49 990 Ft

alanyi ÁFA mentes összeg

BÓNUSZOK

Most az alábbi bónuszokat is odaadom.

sablon-csomag

Online Marketing Rendszer sabloncsomag

Minden videó leckéhez letölthetővé teszem számodra a videóban elkészült sablonokat és fájlokat, pl: az összes elkészült tervet, funnel tervrajzot, landing oldal vázlatot, upsell oldal vázlatot, köszönő oldal sablont, szövegírási sémát, checklistát, excel táblát, grafikai fájlt, mindent.

Ezeket utána korlátlanul felhasználhatod.

Értéke: 49 990 Ft

Sales oldal gyűjtemény

Sales oldal gyűjtemény csomag

19 db nagyon ütős megjelenésű és eredményes sales oldal képernyőfotója, amit az évek során gyűjtöttem a világ legjobb marketingeseitől azért, hogy mindig inspirációt meríthessek belőle.

Most ezt is odaadom.


Értéke: felbecsülhetetlen

Plusz tőlem is kérdezhetsz 30 napig

Ez nem csak egy „megveszed-megnézed” típusú online tanfolyam, hanem 30 napon át kérdezhetsz is tőlem

Kérdezhetsz, beszámolhatsz arról, hogy hogy haladsz, kikérheted a véleményemet, stb.

Összesen 9 órányi videóanyag és
61 db letölthető segédlet a megvalósításhoz

(minták, sablonok, excel kalkulátor, rendszertervek, ábrák, checklisták, stb.)

Mindent beleadtam, ami csak szükséges a Te sikeredhez.
Ilyen részletes és gazdagon felszerelt anyagot nem találsz máshol.

Jelentkezz
és a marketing eszközök mestere leszel,
aki bármely ötletét könnyen megvalósítja!

Bizonytalan vagy?
Korlátozott ideig próba hozzáférést igényelhetsz és megnézheted az első leckét ingyen.

Regisztráció ingyenes hozzáféréshez