A digitális termékfejlesztés TOP 20 legjobb módja

Sok divatos online pénztermelő módszer lát napvilágot nap-mint-nap, de kétségtelenül a tudásból, tapasztalatból létrehozott valamilyen digitális termék képviseli minden kategória csúcsát. Jöjjön most a 20 legjobb módszer ezek létrehozására.

Online vállalkozás indítás kevés pénzből

Online vállalkozás indítás kevés pénzből

Online vállalkozás indítási tippek kevés pénzből. Milyen üzleti modellt válassz? Milyen területen indítsd? Hogyan spórolj a domainen, a tárhelyen, a weboldal elkészítésén és működtetésén? Tudd meg most!

1 milliméterre a sikertől

1 milliméterre a sikertől

Tudtad, hogy az emberek többsége sokkal közelebb van a sikerhez, mint gondolná?
Akkor mégis miért érzik magukat sokan rendkívül távol? Válasz a cikkben!

Mihez kezdj, ha nincs ötleted? – Ötlet Generátor

Mihez kezdj, ha nincs ötleted? – Ötlet Generátor

A jó ötlet az egyik legfontosabb, és egyben az egyik legkihívásosabb része első internetes próbálkozásaidnak. Fontos, hogy jól átgondoltan, előre tekintve találj egy jó ötletet, vagy válassz a meglévő ötleteid közül.

Hogyan állj gyorsan talpra egy kudarc után

Hogyan állj gyorsan talpra egy kudarc után

Kétféle online vállalkozó létezik, aki túl van már egy vagy több hullámvölgyön és, akinek még csak most következik. Igen, ha te sem a négy fal között bezárva élsz és bátran, kezdeményezően éled az életed, akkor bizony rád is vár egy-két természetszerűen érkező kudarc. És itt most mindegy, hogy magadnak köszönheted, vagy külső körülmény kicsit rásegített a kudarcra, mert így is úgy is egy dolgod van vele: Gyorsan talpra állni.
Most jöjjön az én 4 pontos stratégiám a gyors talpra állásra, ami nem csak vállalkozói kudarcok után használható.

Legjobb appek mobilra és tabletre webeseknek

Legjobb appek mobilra és tabletre webeseknek

Az elmúlt években a mobilitás trend robbanásával és a tabletek terjedésével rengeteg olyan alkalmazás jelent meg, amikkel könnyen tudod útközben menedzselni a weboldaladat vagy akár a teljes online vállalkozásodat. Ha nem vagy az az irodában kuksolós típus vagy csak sokszor vagy mozgásban és nem szeretsz laptopot cipelni csak egy táblagépet, akkor a lenti app válogatás neked szól. Össze válogattam az általam legjobban kedvelt és leghasznosabb alkalmazásokat, amikkel kezelheted a grafikáidat, weboldalaidat, pénzügyeidet, domain neveidet és még sok egyebet.

TOP 12 legjobb könyv online vállalkozóknak 2012-ből

TOP 12 legjobb könyv online vállalkozóknak 2012-ből

A 2012-es év könyvmegjelenései kétségtelenül Steve Jobs munkásságától voltak hangosak de megjelent sok más fontos olvasmány is. Következzen most az általunk legfontosabbnak tartott, tavaly kiadott könyvek listája. Ha online vállalkozásba vagy bármilyen más vállalkozásba vágnál vagy vágtál, akkor kötelező olvasmány mind.