A lebilincselő történet folytatódik

Hogyan lett egy félmillió dollár értékű
online vállalkozás ÖNMŰKÖDŐ?

Hogyan lettek útközben Fülöp-szigeteki asszisztensei, svájci cégvezetője,
új-zélandi cége, amerikai rendszergazdája és MILLIÓS passzív jövedelme
úgy, hogy nem kellett elhagynia Magyarországot?

Kérem a könyvet!

Nem voltam hajlandó megfulladni

Lebilincselő történet arról, hogy egy huszonéves srác hogyan NEM adta fel az álmait, nem volt hajlandó fulladozni egy munkahelyen, hanem megtanult automatizált online vállalkozásokat építeni.

Hogyan lettek útközben Fülöp-szigeteki asszisztensei, svájci cégvezetője, új-zélandi cége, amerikai rendszergazdája és milliós passzív jövedelme úgy, hogy nem kellett elhagynia Magyarországot?

Olvasd tovább ezt az oldalt és hamarosan megtudhatod!

Ajánlók

„Nagyon jó gyakorlati összefoglaló, konkrét és lényegre törő!”

Doubravszky György
Bagolyvár Kiadó

"Ha szeretnéd, hogy egy idő után ne te dolgozz a vállalkozásodért, hanem az dolgozzon neked, akkor fogadd meg Tamás javaslatait, amit a könyvében egyszerűen, érthetően és zseniálisan foglal össze!"

Vicsai Gábor
Social Profit

„Várhegyi Tamás új könyve az első átfogó könyv arról, hogyan tudsz az interneten elindítani egy automata vállakozást, úgy, hogy ne egy újabb rabszolga munkahelyet csinálj magadnak. Sok jó tanácsot ad meg a könyvében, amik visszaigazolták az elmúlt tíz évemet, és megnyugtattak, hogy jó uton járok.
Javaslom, hogy vedd meg a könyvet, és automatizálj!

Kasza Tamás
Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
www.kaszatamas.hu

"Elkezdtem belelapozni a könyvbe, mert megígértem Tamásnak. De már a 15. oldalig olyat olvastam, ami hiszem, hogy meg fogja változtatni az életemet. A 17. oldalnál szabályosan lelkes lettem, és onnantól le sem tudtam tenni.
Meggyőződésem, hogy Tamás a magyar Tim Ferris, és ez a könyv pedig egy új világot fog előtted kinyitni úgy, hogy nincs benne egy felesleges mondat, vagy olyan állítás sem, amivel jómagam ne értenék egyet.
Már a könyv felénél pontosan tudtam, mely barátaimnak fogom megvenni ajándékba! Ja, és Tamás első könyve szerintem a második, és ez az első - kezdd ezzel, de utána egyből olvasd el az Első Milliód Az Interneten-t!"

Szász Mátyás
www.marketinginnovator.hu

"Két nap alatt elolvastam mindkét könyvet. Tetszett a stílus, ezért is haladtam gyorsan velük. Szeretem azokat a könyveket, amikben az író nem azt bizonygatja, hogy ő mekkora szakértő, hanem megosztja a személyes történeteit is, mert ezekből lehet leginkább tanulni, illetve ezek miatt tud egyfajta kapcsolat kialakulni. Az "Első milliód" kifejezetten tetszett, viszont amikor az "Önműködő vállalkozást" olvastam, akkor már azt éreztem, hogy ez utóbbi szól igazán nekem, az első könyvnek nem én vagyok az elsődleges célcsoportja. Több bekezdésnél is úgy éreztem, hogy Tamás gondolatai és értékrendje olyannyira hasonlóak az enyémhez, hogy 1-2 részt akár én is írhattam volna. Ilyenkor merül fel a gondolat, hogy érdemes lenne személyesen is találkozni az íróval :)"

Sólyomi Dávid
www.osztalekportfolio.com

"Tamásnak már az első könyve is nagyon tetszett. Aztán elolvastam ezt a könyvét, és rájöttem, hogyan lehet még ezt is felülűberelni. Egyszerű, átlátható, elgondolkodtató. Ezek azok, amelyeknek egy könyvnek meg kell felelnie. Egyszerre. Mert egyenként nem ér semmit. Tamás 19-re lapot húzott. Amit oly kevesen merünk megtenni. És sikerült. Ez a könyve nyugodtan mondhatom, hogy alapkönyv. Hogy megértsd a mai online bizniszes történéseket, és tudd, mit kell csinálnod, hogy ne mérgezett egérként rohangálj körbe körbe, ugyanazokat a felesleges köröket futva...."

Palánkai Gábor
cégépítési szakember
www.ugyvezetoakademia.hu

"A könyv hatalmas tudástárat foglal magában és több problémára is megoldást kínál. Nemcsak ragyogó tippekkel rukkol elő, de ezeket érhető példákkal megmagyarázza és alátámasztja. Tamás könnyedsége, autentikus és természetes karaktere végig érezhető a könyvben és pont ez teszi élvezetessé olvasását."

Anita Andrade
www.siker.guru

"Méltó folytatása ez a könyv Tamás előző szerzeményének. Olyan gondolatokat és gondolkodásmódot mutat be, amellyel kezdőként is elkerülheti az ember azt, hogy beleessen, majd benne is ragadjon a mókuskerékben. Számtalan valós példa igazolja azt, hogy manapság egy jól menő vállalkozás nem működhet automatizálások nélkül. Ez a könyv megadja a választ arra, hogy miként tudod ezeket a passzív bevételt teremtő rendszereket felépíteni."

Gere Tamás
www.onlinerobotpilota.hu

"Méltó folytatása ez a könyv Tamás előző szerzeményének. Olyan gondolatokat és gondolkodásmódot mutat be, amellyel kezdőként is elkerülheti az ember azt, hogy beleessen, majd benne is ragadjon a mókuskerékben. Számtalan valós példa igazolja azt, hogy manapság egy jól menő vállalkozás nem működhet automatizálások nélkül. Ez a könyv megadja a választ arra, hogy miként tudod ezeket a passzív bevételt teremtő rendszereket felépíteni."

Gere Tamás
OnlineRobotpilota.hu

Kiknek szól ez a könyv?

Kiknek ajánlom:

 • Online vállalkozóknak, akik szeretnék automatizálni vállalkozásukat
 • Fiatal vállalkozóknak, akik szeretnék megvalósítani vállalkozói álmaikat
 • Fulladozó alkalmazottaknak, akik szeretnének függetlenedni a munkahelytől és saját lábra állni
 • Hagyományos vállalkozóknak, akik napi 12 órát dolgoznak és keresik belőle a kiutat

Kiknek NEM ajánlom:

 • Akik azt hiszik, hogy gombnyomásra lesznek internet milliomosok
 • Akikben nincs kitartás, hogy végigcsináljanak valamit
 • Kifogáskeresőknek

Túl sokat áldoztam a sikerért

Tudod mi az, amit a legtöbb vállalkozótól hallok, aki túldolgozza magát?

Az, hogy „Túl sokat áldoztam a sikerért!”

Embertelenül sok munkával és áldozattal érték el, amit elértek és nem ésszel és automatizálással.

Nincs annál frusztrálóbb, mint, amikor kitűzöl egy célt és valahova teljesen máshova érkezel. Amikor elképzeled, hogy egy laptoppal a kezedben kényelmesen és szabadon dolgozhatsz és valósíthatod meg önmagad, aztán azt tapasztalod, hogy az online marketing világa beszippant, megrág és kiköp, mert annyi végtelen számú és bonyolultságú feladatot kell elvégezz, hogy sosem érsz a végére.

Úgy érzed kudarcot vallottál és odaláncoltad magad napi 12 órára a laptopodhoz, tabletedhez és mobilodhoz, amikből ömlenek az emlékeztetők, emailek, teendők és tűzoltásos problémák.

Eddig a napig nem volt más választásod fejlődni, mint eljárni vállalkozói és marketing konferenciákra és ilyen témájú könyveket olvasni.

De ezek végén, csak a frusztráló újabb-és-újabb teendő adagot kaptad. Hisz most már SEO-zni, Adwords-ozni, évi 4x kampányolni, upsellezni, FB postolni, blogolni, hírlevelezni, analitikázni, bankkártyás fizetést bevezetni, designolni, stb. kell pusztán csak azért, hogy működjön a vállalkozásod.

A mai napig nem volt olyan vállalkozóknak és online marketingeseknek szóló könyv, ami nem millió új teendőt dob rád, hanem segít automatizálni a régieket.

Miért különleges?

Ezért ma nagy izgalommal mutatom be neked az új könyvemet, aminek segítségével átláthatod, hogyan kell automatizált vállalkozásokat és marketinget felépíteni, hogy az idődet és energiádat arra szánd, amire szeretnéd.
Miért különleges ez a könyv:

 • Lebilincselő történetek

Érdekel a kalandos utam, amivel szert tettem automatizáló szoftverekre, Fülöp szigeteki asszisztensekre, amerikai alvállalkozókra és vezettem Svájci, Új-Zélandi és Magyar cégeket? Mindezt csak 27 évesen egy laptoppal.

 • Óriási mennyiségű tapasztalat

Más hasonló célú könyvekben az én tapasztalatomnak csak a töredékét találod, vagy, ami rosszabb, csak egy külföldi anyag fordítását, amiben nincs semmilyen saját sikersztori, semmilyen valós gyakorlati példa.

 • Motiváló siker sztorik és megvalósító útmutatók egyszerre

A motivációs könyvek tele vannak szívmelengető történetekkel, de nem adnak útmutatót a megvalósításhoz. A szakkönyvekben pedig olyan szárazon vannak benne az útmutatók, hogy már a 20. oldalnál leragad a szemem az unalomtól. Ezért én ötvöztem a kettőt és egyszerre lett motiváló siker sztori és megvalósító útmutató.

Kérem a könyvet!

A szerzőről

Várhegyi Tamás 8 éve foglalkozik online biznisz építéssel és marketinggel.
Több tucat vállalkozás elindításában és felfuttatásában vett részt itthon és külföldön is.
Ez idő alatt sok mindent felépített:

 • Írányított már félmillió dollár értékű weboldalakat
 • A tanácsai gyakran akár 35-40 millió forinttal is növelik ügyfelei bevételeit.
 • Volt nemzetközi társkereső iroda marketing vezetője
 • Tartott tréningeket, amiken eddig 1000+ fiatal vállalkozó vett részt
 • Sikeresen árult online szinte mindenféle terméket/szolgáltatást itthon és külföldön is.

És eközben végig megőrzött egy szabad és független életmódot.
Lehetett bárhol és csinálhatott bármit.
Ezt az élet- és üzlet filozófiát adja át neked a könyvében is.

Várhegyi Tamás

A kádban olvastam ki 3 óra alatt.
Azt sem vettem észre, hogy kihűlt a víz.

Ezt a könyvet nem fogod tudni letenni.
Van, aki a kádban ülve kiolvasta 3 óra alatt és azt sem vette észre, hogy kihűlt a víz. Komolyan!

A stílusom elég egyedi, szókimondó és mentes minden bullshit-től. Ha olvastad az első könyvem, akkor ismersz már annyira, hogy tudod, hogy nem fogod tudni letenni ezt a könyvemet sem. Nem lesz benne semmilyen megmondós, szakmai gurus ködösítés, sem felesleges szakszavak és 3 betűs rövidítések.

Meggyőződésem, hogy nálam közérthetőbben és érdekesebben ma nem ír senki üzleti könyvet Magyarországon.

Miről olvashatsz a könyvben?

Sikertörténetek tonna számra

Ez a könyv nagyon távol van az száraz definíciók, szakszövegek és elméletek világától.
Inkább teletömtem lebilincselően érdekes, gyakorlati sikersztorikkal Magyarországról és szerte a nagyvilágból.

 • A srác, aki százmillió dollárt keresett, mert utált borotvapengét venni. Az is kiderül, hogy miért volt ez bomba biznisz.

 • Az innovatív bőrönd feltaláló, aki végül a könnyebb utat választotta. Pedig milliókat bukhatott volna.

 • Egy buszos válllalkozás, ami a túlfeszített munkából és veszteségekből átalakult egy masszívan profitos szervező céggé.

 • Az amerikai ötletember, aki dollár milliomos lett egy mosogatószivacsból. Ettől a sztoritól az agyam eldobtam.

 • Hogyan győzte le két egyszerű ötlettel Fülöp szigetek első számú állásportálját egy újonc vállalkozó.

 • Egy SEO szolgáltatásos weboldal, amit addig automatizáltam, amíg csak havi 4 óra munka lett vele.

 • A nehéz sorsú konditerem, ami egy új bevétel típussal, egy megrendelésből
  22 000 dollárt tudott keresni.

 • A világ turizmusát átalakító forradalom, ami egy szakadt albérletből indult
  3 matraccal.

Kérem a könyvet!

Mert nem csak azért élünk, hogy fizessük a számlákat, aztán meghaljunk!

Tizenévesen gyakran figyeltem a szüleim generációját és már akkor éreztem, hogy valami óriási baj van. Dolgoznak, hogy túléljenek és túlélnek, hogy dolgozhassanak.
Hétfőtől péntekig tapossák a munkát. Szombaton házimunka, posta, bevásárlás, takarítás, gyerek, kutya, anyós, stb.
Ha minden jól megy, akkor vasárnap délután hulla fáradtan élhetnek kicsit.

Úgy voltam vele, hogy ha az élet ennyi, akkor inkább most vágja fel az ereimet valaki, hosszába.

Bennem pezsgett az életvágy, a kíváncsiság, hogy kipróbáljak mindent. Sportoljak, utazzak, csajozzak, barátokkal legyek, alkossak valami maradandót.
Nem akartam egy neonfényes irodában dögleni addig, amíg nekem is olyan szürke lesz a tekintetem és agymosott a fejem, mint másoknak.

Más utat kerestem, és megtaláltam!

Tematika

Nézzük fejezetekre lebontva, hogy miről olvashatsz a könyvben:

 • Az online marketing káros evolúciója

Hogy változott meg az internet abba az irányba, hogy sose érj az online marketing feladataid végére. Miért szögez a laptop elé minden teendő napi 12 órára és mit tehetsz ellene.

 • Többet akarsz elérni, mint amennyit bírsz?

Az élet szinte bármely területén abból ered a stressz és elégedetlenség, hogy többet akarsz elérni, mint amennyit a munkád és tudásod alapján jelenleg kapsz.
Tudd meg hogyan tudod ezt kijátszani és automatizálással növelni az eredményességedet.

 • Mi az az automatizálás?

Sokan azt hiszik, hogy az automatizálás csak egy szoftveresdi. Pedig sokkal több annál. Egy módszer, amivel a feladatokhoz hozzá állsz. Amivel nem megcsinálod őket, hanem megoldod, hogy meg legyenek csinálva.

 • Egy automatizálható vállalkozás 3 feltétele

Több, mint 100 vállalkozás elindításában vettem már részt és ez a három közös pont mindig jó előre jelezte, hogy olyan siker vár-e ránk, ami automatizálható vagy olyan, amit vérrel és verejtékkel kell majd fenntartani.

 • Hogyan alakíts ki automatizálhatatlan bevételből automatizálhatót

Ismerd meg hogyan kell egy vállalkozás profilját újratervezni. Hogy kell áthangolni a bevételek típusait úgy, hogy azok könnyen önműködők lehessenek.

 • A szabad vállalkozók kötelező elvei

Ha már megvan az automatizálható vállalkozás, ami lehetővé teszi, hogy szabad legyél, akkor már csak neked kell helyesen gondolkoznod benne. Te ugyanis totál elronthatsz mindent azzal, ami a fejedben kavarog.

 • Az automatizálás 3 építőköve

Avagy a szoftverek, alvállalkozók és alkalmazottak hármas szisztémája, ami megment a teendők rád ömlő lavinájától.
Ismerd meg, hogy hogy alakítom ki ezeket egyszerűen és átláthatóan.

 • Tökéletesítés

Hogyan állítgatom tökéletesre az apró kis részleteket, mintha csak egy Forma-1-es autó mérnöke lennék. Tudod az a fajta, aki millió kis változót módosítgat, addig, amíg az autója meg nem nyeri a versenyt.

 • A könnyen automatizálható vállalkozások 7 modellje

Szeretném az eddigi elveket és módszereket neked konkrét vállalkozás típusokba összesűríteni, hogy lásd, hogy valósulhat meg a gyakorlatban mindaz, amiről eddig beszéltem.

 • Dolgok, amik miatt elbukhatsz

Igen én erről is őszintén beszélek. Ugyanis, ahogy Rocky mondta: "Az élet nem csak napfény és szivárvány, hanem egy kemény hely" és bizony sok dolgon elbukhatsz. Ezeket jobb elkerülni és megspórolni magadnak egy csomó tanulópénzt.


Mi NEM ez a könyv:

 • Nem a máról holnapra gombnyomásra meggazdagodás titka
 • Nem technikai útmutató mindenféle szoftverekhez
 • Nem egy csali könyv, ahol nem írják le a lényeget csak a drágább csomagban
 • Nem elméleti gyűjtőmunka, hanem 100% tapasztalat
 • Nem egy amerikai könyv magyarítása

+ Bónuszok

1. Bónusz
Automatizáló eszközpark

Milyen eszközök és szoftvereket használunk az önműködő vállalkozások megvalósításához? És hogy használhatod ezeket Te is? Tudd meg ebből a bónusz anyagból!

Értéke: 4 990 Ft. de most ajándék

2. Bónusz
Hogyan automatizáld a magánéleti feladataid

Az életed bizony nem csak a szakmádról szól. A magánéletedet is rengeteg automatizáló és hatékonyságnövelő praktikával tudod elképesztően könnyűvé és problémamentessé tenni.

Értéke: 3 990 Ft. de most ajándék

100% élmény és tudás
0% csalódás és bullshit

Ha még töprengsz, hogy ez a könyv is olyan csalódás lesz-e, mint amiket eddig olvastál, tele ködösítéssel, unalmas szakszöveggel és követhetetlen stratégiákkal, akkor hadd nyugtassalak meg.
Annyira hiszek benne, hogy 100% elégedettség garanciát vállalok rá.
Az első könyvemből eladott 2000 példányból nem kérte vissza a pénzét soha senki. Pedig visszaadnám kérdés és harag nélkül. Sőt megköszönném, hogy adtál neki egy lehetőséget.
Tőlem csak a lényeget fogod olvasni kendőzetlen őszinteséggel és garantálom, hogy nem fogod tudni letenni.

Nézd meg miért csinálom és hogyan változtatom meg az emberek életét...

Biztosítsd be a saját példányod!

Szóval ha te is szeretnéd végre a vállalkozói céljaidat megvalósítani úgy, hogy közben nem szakadsz bele a munkába, akkor most kattints a gombra és mondom mit kell tenned!

Kattints a lenti gombra és máris tied lehet a:

 • A könyv: 180 oldalon sikersztorik és útmutatók tárháza 4 990 Ft-ért
 • BÓNUSZ 1: Automatizáló eszközpark (4 990 Ft. értékben)
 • BÓNUSZ 2: Automatizáld a magánéleti feladataid (3 990 Ft. értékben)
 • INGYENES házhozszállítás
IGEN! Kérem a könyvet!

Tovább ülsz a kispadon vagy mi lesz?

Eleget ültél a kispadon, eleget éjszakáztál munkával töltve, elég lemondással járt már a vállalkozói lét, elég szülinapot, baráti összejövetelt, edzést, pihenést és nyaralást mulasztottál azért, hogy küszködj a rutinfeladatokkal.

Elég ideje vagy laptophoz láncolva mert az online marketing feladatok nem engednek.

Ennek most egyszer és mindenkorra vége lehet és így a jövőben csak azzal foglalkozhatsz, amit szeretsz csinálni.