Várhegyi TamásSzia!

Várhegyi Tamás vagyok. Az első próbálkozásaim az internetes megjelenéssel még 1998-ban voltak, amikor egy iskolai gyakorlatra raktam össze valami weboldal szerűt Wordben.

Azóta eljutottam világhírű szakemberek legmagasabb színvonalú képzéseire is.
Több példaképet is találtam, akik megmutatták, hogyan lehet a szenvedélyem a hivatásom, és egyben anyagi biztonságom forrása is.

Én is belevágtam az online vállalkozások világába és éveken át több száz weboldalt teszteltünk, hogy megtaláljuk a gyakorlatban jól működő eszközöket és módszereket.

Az onlinesikertitkok.hu -t azzal a céllal hoztam létre, hogy megosszam az itthoni vállalkozó szellemű fiatalokkal azt a tudást, amit Európában és Amerikában kaptam a világ legsikeresebb online vállalkozóitól, marketingeseitől, SEO szakembereitől és webszövegíróitól.

Rendszeresen szervezek Internet Marathont, ami egy képzési program kezdő vagy újrakezdő online vállalkozóknak, ahol az alapoktól megmutatom, hogy hogy lehet netes vállalkozása bárkinek egy nekifutásra, akadályok nélkül.

A sikeres vállalkozások arányát itthon nagy mértékben javítani lehet, ha az emberek elkezdik kihasználni az internet adta lehetőségeket és stratégiákat. Célom egy összetartó és támogató online vállalkozói közösség létrehozása, akik világszínvonalú tudással és globális lehetőségekkel rendelkeznek. Ha Te is szeretnél részese lenni egy online vállalkozói közösségnek, akkor keress engem bármelyik elérhetőségemen.

Várhegyi Tamás

online vállalkozó és előadó,
a Businessplex ügyvezetője

 

Facebook Google+  YouTube kapcsolat