AJÁNLÓ: Anthony Robbins - New Money Masters DVD sorozat

AJÁNLÓ: Anthony Robbins – New Money Masters DVD sorozat

Kétségkívül ez volt a legjobb DVD sorozat, ami a kezembe került tavaly. Itt az alkalom, hogy betekintést nyerj a világ legjobb online szakemberei közül 12 életébe.

Anthony Robbins készített velük egy-egy interjút, amely elérhető DVD és audio CD formátumban valamint mindegyikhez jár egy munkafüzet is. Ebben szöveges átirat, exkluzív cikkek és gyakorlatok is találhatóak.

[feature_box style=”1″ only_advanced=”There%20are%20no%20title%20options%20for%20the%20choosen%20style” alignment=”center”]

Anthony Robbinsról

Anthony RobbinsSikeres vállalkozó, író és előadó, akit a Harvard Business Press beválasztott a világ Top 200 Business Guruja közé. Szemináriumaival mára több mint 4 millió embert ért el a világ 100 országából. Tanácsaival látta el többek között Diana hercegnőt, Anthony Hopkinst, Bill Clintont, Andre Agassit, az NBA és az NHL sztárjait is. 5 best-seller sikerkönyv szerzője. További információk Tonyról itt: www.tonyrobbins.com

[/feature_box]

Mindegyik DVD kb. 1 óra 30 perces, és betekintést ad az interjú alanyok személyes történeteibe. Bemutatja hogy kezdték, milyen sikereik vagy kudarcaik voltak, és hogy mit csinálnak most. Mindenki bemutatja saját sikerreceptjeit, és azokat a szisztémákat, amelyek segítségével ma ott tartanak, ahol tartanak.

Elképesztően információ gazdag mindegyik DVD, és mire megnéztem mindegyiket, addigra több, mint 40 oldalt jegyzeteltem össze, pedig szinte minden nagy névnek találkoztam már más anyagaival is.

 

Az interjúsorozat alanyai:

 1. Frank Kern
  A laza szörfös vállalkozó és előadó. Többek között Anthony Robbins tanfolyamokon is előad. Nagy hírnevet szerzett egy termékkampánnyal, amivel 24 óra alatt 23.8 millió dollárt keresett.
 2. Eben Pagan
  A rendszer- és csapatépítés szakértője. Sokat beszél arról, hogy kik számodra az ideális partnerek/alkalmazottak és, hogy hogyan toborozd és válaszd ki őket.
 3. John Reese
  Volt idő, amikor 40 000 domain neve volt egyszerre. Remek nézetei vannak a túlteljesített elvárások erejéről, a fókuszálásról és az ügyfelekhez való hozzáállásól.
 4. Dean Jackson
  Azért kezdett online vállalkozásba, mert nem szeret sokat dolgozni. Remek segítség, hogy olyan vállalkozást építs, ami mellett élni is lehet.
 5. Jeff Walker
  A legnagyobb termékkampány guru. A Product Launch Formula megalkotója. Az ügyfelei bonyolítják le a legsikeresebb termékbevezetéseket az interneten. Nem ritka, hogy valaki akár 1 millió dollárt keres 24 óra alatt egy ilyen kampánnyal.
 6. Russell Brunson
  Vele személyesen is volt alkalmam találkozni egyszer egy képzésen. Többek között a Micro Continuity programjairól vált híressé, ami tulajdonképpen egy olyan műfaj, ahol egy adott témában készült videósorozatra tudnak előfizetést venni az emberek.
 7. Mike Koenigs
  Az elsőszámú videó guru, és a Traffic Geyser népszerű szolgáltatás megalkotója. 10x10x4-es videó szisztémája nagy segítséget ad a videóval történő vevőszerzéshez.
 8. Marie Forleo
  Gazdag, sikeres és szexi. Nagyon értékes gondolatokat mond az ügyfelek gondolatainak megismeréséről, és a velük való közvetlen kömmunikációról.
 9. John Carlton
  Kedvenc szövegíróm. A 17 lépéses szövegírási szisztémája átfogó segítséget ad kezdőktől a veteránokig mindenkinek. Jó alap az érdekes, meghökkentő és eredményes szövegek írásához.
 10. Chet Holmes
  Elsöprő sikerű ember volt. Sajnos az interjú készítés óta (tavaly) elhunyt. Az „Education based marketing” (tájékoztatás alapú marketing) szisztémája nagyon figyelemfelkeltő.
 11. Brendon Burchard
  Ha online partnerprogramban gondolkozol, akkor kötelező megnézni. A 4 elemű szisztémája nagyon átütő. Segít, hogy hogyan szerezz meg partnerednek akár sokkal nagyobb cégeket is, mint a tiéd.
 12. Chris Brogan
  A világ 5. legjobb reklámblogosa. Az egyik legjobb a bizalomépítésben és közösség létrehozásban online.

 

Csatoltam egy képet a DVD sorozat dobozának hátuljáról. Mindenről van egy kis ízelítő rajta.

New Money Masters back

Csináltam pár képet a DVD-kről is ízelítőül

A lent látható DVD sorozatot így egyben, szép díszdobozban, csak élő rendezvényeken árulják. Egyébként csak havi előfizetésben lehet megrendelni, és minden hónapban postáznak neked egy részt belőle.

 

Összegzés

[bullet_block style=”size-16″ small_icon=”1.png” width=”” alignment=”center”]

Pro

 • Interjú a legjobb online vállalkozókkal
 • Sokszínű válogatás szövegírókkal, marketingesekkel, videó gurukkal
 • Sokféle sikerszisztéma és lépésről-lépésre típusú stratégia
 • Több formátum: DVD, audio CD és munkafüzet.

[/bullet_block]

[bullet_block style=”size-16″ small_icon=”20.png” width=”” alignment=”center”]

Kontra

 • Nem kis beruházást igényel

[/bullet_block]

Ha kedvet kaptál a megrendeléshez

Jelenlegi ára: $499

Itt tudod megrendelni:   [button_1 text=”Tov%C3%A1bb%20a%20term%C3%A9k%20oldalra” text_size=”20″ text_color=”#000000″ text_bold=”Y” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”Y” text_shadow_vertical=”1″ text_shadow_horizontal=”0″ text_shadow_color=”#ffff00″ text_shadow_blur=”0″ styling_width=”16″ styling_height=”13″ styling_border_color=”#000000″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_shine=”Y” styling_gradient_start_color=”#ffff00″ styling_gradient_end_color=”#ffa035″ drop_shadow_panel=”Y” drop_shadow_vertical=”1″ drop_shadow_horizontal=”0″ drop_shadow_blur=”1″ drop_shadow_spread=”0″ drop_shadow_color=”#000000″ drop_shadow_opacity=”50″ inset_shadow_panel=”Y” inset_shadow_vertical=”0″ inset_shadow_horizontal=”0″ inset_shadow_blur=”0″ inset_shadow_spread=”1″ inset_shadow_color=”#ffff00″ inset_shadow_opacity=”50″ align=”center” href=”https://www.tonyrobbins.com/products/business-finances/money-masters-series.php”/]

Jutalékot nem kapok érte, de mivel hiszek a termékben ezért motivállak egy kicsit, és ha megrendeled, akkor egy 10 000 Ft-os kupont adok mellé, amit beválthatsz a képzéseinkre. Csak küldd el a megrendelésről kapott számlát az ügyfélszolgálatra és küldjük a kupont.

tamas

Várhegyi Tamás

Várhegyi Tamás

Várhegyi Tamás vagyok és 9 éve foglalkozom online marketinggel és vállalkozásfejlesztéssel. Ezidő alatt több tucat vállalkozás elindításában és felfuttatásában vettem részt itthon és külföldön is. Irányítottam félmillió dollár értékű weboldalakat, voltam nemzetközi társkereső iroda marketing vezetője, és gyakori, hogy marketing rendszereim akár 35 millió forinttal is növelik ügyfeleim bevételeit. Ha hasonló eredményeket szeretnél, dolgozzunk együtt!