A 3 legnagyobb hiba, amit a céljaid kitűzése során elkövethetsz

A 3 legnagyobb hiba, amit a céljaid kitűzése során elkövethetsz

Szeretnélek megnyugtatni, hogy nem az unalomig hangoztatott célkitűzési szabályokról fogok beszélni. Helyette segítek neked feltárni 3 olyan hibát, amit nagyon sokan elkövetnek még haladóbbak is, és jó ideig nekem is megnehezítette a céljaim elérését.

Amit a Wall Street farkasától tanulhatsz

Amit a Wall Street farkasától tanulhatsz

Az aktuális sztármozi, a Wall Street Farkasa nem csak azért érdekes mert remek film és több kategóriában jelölték Oscar díjra, hanem azért is mert rengeteg dolgot tanulhatsz belőle.

2013 leggazdagabb online vállalkozói határon innen és túl

2013 leggazdagabb online vállalkozói határon innen és túl

Engem inspirálnak a sikersztorik, mert van bennük valami rendkívül motiváló. Elindul a legkisebb srác, és szinte esélytelenül legyőzi a világ összes akadályát és végül övé a győzelem. Pedig az elején minden vállalkozó élete szívás, a család próbál lebeszélni, amikor meg bejön az élet, akkor mindenki irigyel.

5 meglepően hasznos tipp a hatékony munkához

5 meglepően hasznos tipp a hatékony munkához

Néha úgy tűnik, hogy minél könnyebben mehetne a munka, mert már annyi minket segítő technológia van, valójában annál nehezebb hatékonyan dolgozni. Pedig pár egyszerű tanács megfogadásával és hasznos szokás kialakításával sokkal könnyebb lehetne. Ha szabad keretek között dolgozol, ott ahol akarsz és akkor amikor akarsz, akkor a tanácsaim nagyot fognak lendíteni az eredményességeden és nagyot csökkenteni a stressz szinteden.

5+1 sikertitok Anthony Robbinstól

5+1 sikertitok Anthony Robbinstól

Anthony Robbins a világ egyik legjobb sikeroktatója. Legyen szó akár személyiségfejlődésről, üzleti eredményességről, egészségről, párkapcsolatról vagy éppen időgazdálkodásról, biztos lehetsz benne, hogy a tanfolyamai, DVD kurzusai, könyvei hasznos tanácsokkal fognak ellátni. Összegyűjtöttem az elmúlt években a könyveiben, DVD-ken vagy élő tanfolyamain kapott legfontosabb tanácsokat, amik segítettek átevezni az online vállalkozói létbe, és nem csak a várt üzleti eredményeket hozták meg, de az életvitelem is sokkal kiegyensúlyozottabb lett.

Mit taníthat a harcművészet a sikerről?

Mit taníthat a harcművészet a sikerről?

Régóta érzek valami összefüggést az üzleti siker és a harcműveszet között, de eddig még sosem írtam róla. Viszont mostanában még a szokásosnál is több sikeres vállalkozóval találkozom, aki járatos valamilyen harcművészetben is és ebből rengeteget hasznosít az edzőtermen kívül is. Én magam Shotokan Karatét és Wing Tsun Kungfut üztem és néha űzök most is ha időm engedi. Ezek a művészetek nagyon sok belső értékre, képességre taníthatnak meg ha nem csak az ütés-rúgás kombinációkra vagy nyitott.

VIDEÓ: Daniel Pink és az emberi motiváció rejtélye

VIDEÓ: Daniel Pink és az emberi motiváció rejtélye

Daniel Pink bemutatja, hogy a klasszikus anyagi ösztönzők miért nem úgy működnek , ahogy hisszük és mit kéne tenni helyette. Az utóbbi pár év emberi ösztönzésének vizsgálata után Dan Pink bátran ki mer jelenteni, hogy az anyagi ösztönzők sok esetben nem, hogy növelik a teljesítményt, hanem egyenesen rontják azt. Valójában a pénzjutalom csak akkor működik, ha a feladat szabályai egyszerűek és a cél világosan látható. Ha akár csak a legkisebb mértékű gondolkodásra vagy kreativitásra szükség van, akkor már nem működik. Azért nem mert a jutalom igazából leszűkíti a fókuszunkat, korlátozva a lehetőségeinket.

5+1 Online Sikertitok Dan Kennedytől

5+1 Online Sikertitok Dan Kennedytől

Dan Kennedy a vállalkozói szakma nagy öregje. Az 1970-es évek elején kezdődött karrierje és sok általam nagyon tisztelt fiatalabb generációs internet gurunak ő volt a mentora. A direkt marketing és a vállalkozásfejlesztés terén fantasztikus tudásra és tapasztalatra tett szert. Ezért összegyűjtöttem tőle a kedvenc 5+1 sikertitkomat, amit online vállalkozás fejlesztés közben mindig alkalmazok.

5+1 sikertitok Guy Kawasakitól

5+1 sikertitok Guy Kawasakitól

Guy Kawasaki számomra az az író, akinek ha megjelenik egy könyve, akkor rögtön beszerzem, és minden egyéb olvasnivalót félrerakok mert tuti, hogy olyan tanácsokat ad innovációról, üzleti gondolkodásról, amelyek minden online vállalkozás számára elengedhetetlenek. Úgy gondolom a tanácsait neked is ismerned kell, ezért összegyűjtöttem azt az 5+1 legfontosabb sikertitkot, amit tőle tanultam.

VIDEÓ: A sikeres online vállalkozó Frank Kern egyik legnagyobb sikertitka

VIDEÓ: A sikeres online vállalkozó Frank Kern egyik legnagyobb sikertitka

Frank Kern az egyik leglazább online vállalkozó, akit ismerek. Ebben a videóban bemutatja, hogy mi befolyásol minket a döntéseinkben. A legtöbb ember számára, az üzleti siker nem valamely marketing módszeren, vagy stratégián múlik, ahogy azt sokan reklámozzák, hanem abból származik, ami az ember fejében végbemegy. Nézd meg a videót a részletekért!