9+1 szó, amit kötelező használnod a marketing szövegeidhez

9+1 szó, amit kötelező használnod a marketing szövegeidhez

A használt szavaknak meghatározó jelentőségük van online egy weboldalon, egy hírlevélben vagy egy sales page-n. Nagyon sokat kutattam, teszteltem azokat a szavakat, amiket eredménnyel tudsz használni az online szövegeidben. Az emberek a való életben hajlamosak szegényes szókincssel kommunikálni, ami szürke és unalmas. Tartózkodni a nagy és erőteljes szavaktól olyan, mintha főzés közben tartózkodnánk a fűszerektől. Úgy is lesz kaja csak totál ízetlen. Szóval összeállítottam egy 9+1 elemű listát a kedvenc szavaimról, amiket soha ki nem hagyok ha weboldalt csinálok…

Tovább olvasom »

21 zseniális címsor számokkal

A webszövegírás egyik legnagyobb fegyvere a számokat tartalmazó címsorok használata. Legyen szó blogposztról, Facebook bejegyzésről vagy weboldal főcímről, az emberek figyelmét mágikus módon vonzzák a számok. Jöjjön most a saját gyűjteményemből a 21 legzseniálisabb címsorom.

Tovább olvasom »
Az ütős cikkírás alapjai

Az ütős cikkírás alapjai

Az ütős cikkek a profi blogok, szakértői oldalak és hírportálok egyik fő építőkockái. Pár éve a tartalom marketing korszak beköszöntével mindenki neki állt cikkeket írni. Az is, akinek kéne és az is, akinek nem kéne. Kezdő bloggerek már írnak cikkeket azért, hogy előre kerüljenek a keresőkben, hogy legyen hova belepumpálják a kulcsszavaikat, bannereket vagy csak azért, hogy frissüljön az oldaluk. De vajon tudjuk-e, hogy miért érdemes cikket írni és hogyan, annak érdekében, hogy azt élvezet és hasznos időtöltés is legyen olvasni? Ehhez adok ma neked 8 hasznos gondolatot.

Tovább olvasom »
A jó sztori a jó online marketing alapja

A jó sztori a jó online marketing alapja

Az sikeres online marketing egyik alapelve, hogy találd meg a saját sztoridat. Az emberek ugyanis imádják a jó sztorikat, amik izgalmasak, személyesek, bele tudják élni magukat és azonosulni tudnak a főszereplőjével. Ha tudsz egy ilyen sztorit mesélni magadról, a cégedről vagy a termékedről, akkor el fogod nyerni az emberek figyelmét és nyitottabbak lesznek minden tőled érkező információra.

Tovább olvasom »