Az Üzleti Tőkeszerzés 5 Módja

Az Üzleti Tőkeszerzés 9 Módja

Bár egy online vállalkozás indítása a kifejezetten olcsón és könnyen elindítható kategóriába esik, azért a nagy ötletekhez és a világmegváltó tervekhez óriási segítség lehet 3-5 millió vagy akár 50-100 millió Ft tőke. Az életképes ötletek pénzelése köré ma már komoly iparág épült, mert sok befektető keresi a következő Google-t, Facebookot vagy Paypalt, hogy még az elején olcsón részesedést szerezzen belőle. Egyébként az előbbi három példa is befektetők segítségével indult be igazán és nőtte ki garázscég mivoltát.

Tovább olvasom »
10 Életmentő Statisztika Online Vállalkozás Indításhoz

10 Életmentő Statisztika Online Vállalkozás Indításhoz

Kétféle online vállalkozót ismerek. Az egyik az ötletek és a kreativitás embere, a másik inkább a számok és elemzések embere. Te akármelyikbe is tartozol életmentő, hogy bizonyos statisztikákkal tisztában legyél ha a terveid között online vállalkozás indítása szerepel. Ha az előbbi csoportba tartozol, akkor valószínű túl kevés, ha az utóbbiba, akkor valószínű túl sok statisztikával találkozol. Pedig olyan ez, mintha rajta tartanád az ujjad az internet ütőerén. Ha tudod, hogy mikor mennyi a pulzusa, akkor tudod, hogy mit kell tenned. Összegyűjtöttem a 10 legfontosabb statisztikát, ami ha tisztában vagy vele meghatározhatja online vállalkozásod sikerét.

Tovább olvasom »
Hogyan dolgozz szabadon akárhol és akármikor?

Hogyan dolgozz szabadon akárhol és akármikor?

Az online vállalkozói világ talán legtöbbet reklámozott előnye a technológia által nyújtott szabadsága, vagyis annak a lehetősége, hogy szabadon dolgozhatsz akárhol és akármikor, csak internet kell hozzá. Ez az előny nem csak az online vállalkozóké, úgyhogy most jöjjön 4 lehetőség, amivel te is megteremtheted saját szabadságodat. Természetesen a 4. pontban már magam felé hajlik a kezem és bemutatom, hogy hogyan adhat neked szabadságot egy online vállalkozás.

Tovább olvasom »
6 kérdés a témaválasztáshoz online vállalkozás indítása előtt

6 kérdés a témaválasztáshoz online vállalkozás indítása előtt

A témaválasztás az egyik a legfontosabb és egyben az egyik legnehezebb rész egy online vállalkozás indíta esetén. Fontos, hogy jól átgondoltan, előre tekintve válasszuk meg a témánkat. Alaposan gondold végig több szempontból, hogy milyen témát választasz online businessedhez. Ehhez segítségül összeállítottam egy 6 elemű kérdéssort, ami segíteni fog Neked a választásban. Olvasd át, válaszold meg a kérdéseket, gondold át a különböző kritériumok alapján, hogy mi az a téma, ami a legközelebb áll hozzád.

Tovább olvasom »