Egy biztonságos Wordpress honlap 7 hozzávalója

Egy biztonságos WordPress honlap 7 hozzávalója

Egy weboldalra manapság számtalan veszély leselkedik, ami károsíthatja a pénztárcádat, a SEO eredményeidet vagy éppen a látogatóid számítógépeit, de olyat is hallottam már, hogy valakinek a domain nevét lopták el, ezzel teljesen műkésképtelenné téve egy 100 000 dollár értékű weboldalt.
Az elmúlt években én is megtapasztaltam sok mindent (kártékony kód került a weboldalunkra, betörtek a szerverünkre, vagy éppen egyszerre égett le egy szerverben az éles és a biztonsági merevlemez, stb.)
Annak érdekében, hogy te sose legyél részese ilyesminek, összeszedtem a tapasztalataimat a webes biztonság témában és összeírtam neked. Szóval itt egy biztonságos Wordpress honlap 7 hozzávalója.

Tovább olvasom »
Hogyan legyen villámgyors honlapod Wordpress bővítmények segítségével?

Hogyan legyen villámgyors honlapod WordPress bővítmények segítségével?

Ma az egyre gyorsuló internetkapcsolatok, és technológia világában miért kritikusan fontos még mindig odafigyelni egy weboldal villámgyors sebességére? Sokan esnek a fényűző grafikák és nagyméretű képek csábításába, azonban ezzel drasztikusan megnövelik a weboldal méretét, és sebességét. Ha odafigyelsz arra, hogy ne csak érdekes és áttekinthető weboldalt rakj össze, hanem gyorsat is, akkor annak rengeteg előnyét fogod tapasztalni később…

Tovább olvasom »