Egy szexi ajánlat 5 kötelező eleme

Egy szexi ajánlat 5 kötelező eleme

Egy weboldal sem képes átütő erejű és vonzó (szexi) értékesítési ajánlat nélkül talpon maradni, mégis sokszor tapasztalom, hogy alapelemek hiányoznak egy sales szövegből. Az ilyen hiányos részeken csorognak ki szépen egyenként a nehezen megszerzett látogatók, akik a vevő tábor gazdagítása helyett az oldaladat elhagyók táborát hízlalják. Rakjunk rendet kicsit és nézzük meg egy szexi ajánlat 5 kötelező elemét.

Tovább olvasom »
Miért marad a pénzed mások zsebében?

Miért marad a pénzed mások zsebében?

Annak, hogy miért hiúsul meg egy online vásárlás, ezer oka lehet. A főbb okokat mindenképpen érdemes kivizsgálnod, mert minden elszalasztott konverzióval otthagyod a pénzedet mások zsebében, és azt az értéket sem tudod hatékonyan közvetíteni, amit a terméked/szolgáltatásod jelent. Ha az online értékesítésed megtorpanását tapasztalod, annak oka lehet technikai, marketing és gondolkodásmódbeli problémája is akár az érdeklődőnél, akár az eladónál. Én összegyűjtöttem a leggyakrabban előforduló okokat és gyógymódjait annak, amiért a látogatók nem vásárolnak tőled.

Tovább olvasom »
4 dolog, amit bizonyítanod kell a látogatónak az online értékesítés előtt

4 dolog, amit bizonyítanod kell a látogatónak az online értékesítés előtt

Egy weboldalon nem elég egy lenyűgöző megoldást prezentálni a látogatóknak. Fontos, hogy bizonyítékokkal is szolgáljunk, hogy a kételkedő gondolatokat elhessegessük a fejekből, és sikeres online értékesítés legyen belőle. Nagyon fontos statisztika, hogy az emberek több, mint 74%-a nem bízik abban, amit egy weboldalon olvas. Nézzük végig, hogy miket kell bizonyítanod, hogy feljebb tornászd a bizalom szintet közted és a látogatód között.

Tovább olvasom »
7 lépés az ingyentől az 5 millió forintig az érték létrán

7 lépés az ingyentől az 5 millió forintig az érték létrán

Egy kis online vállalkozás és egy millió dollárt kereső weboldal között a business rendszerének részleteiben van a fő különbség. Nem pedig az ötlet vagy a befektetett pénz mértéke, ahogy azt sokan hiszik. Egy Suzuki és egy Ferrari között is a részletekben van a különbség. Mindkettőnek van kormánya, kereke, ajtaja de a részletek…na ott van a lényeg. A business rendszerek között is a legfontosabb az értékesítés rendszere. Egy online vállalkozás alapszinten általában kínál egy terméket vagy szolgáltatást, esetleg rendelkezik 2-3 csomagajánlattal és kész. Azonban az emberek igénye és pénztárcája nagyon különböző…

Tovább olvasom »