Egy biztonságos Wordpress honlap 7 hozzávalója

Egy biztonságos WordPress honlap 7 hozzávalója

Egy weboldalra manapság számtalan veszély leselkedik, ami károsíthatja a pénztárcádat, a SEO eredményeidet vagy éppen a látogatóid számítógépeit, de olyat is hallottam már, hogy valakinek a domain nevét lopták el, ezzel teljesen műkésképtelenné téve egy 100 000 dollár értékű weboldalt.
Az elmúlt években én is megtapasztaltam sok mindent (kártékony kód került a weboldalunkra, betörtek a szerverünkre, vagy éppen egyszerre égett le egy szerverben az éles és a biztonsági merevlemez, stb.)
Annak érdekében, hogy te sose legyél részese ilyesminek, összeszedtem a tapasztalataimat a webes biztonság témában és összeírtam neked. Szóval itt egy biztonságos Wordpress honlap 7 hozzávalója.

Tovább olvasom »
Weboldal karbantartás heti checklista

Weboldal karbantartás heti checklista

Attól függően, hogy milyen online válallkozásban vagy érdekelt vagy mekkora forgalmú weboldal van a gondjaidra bízva, vannak karbantartási teendők, amiket időről-időre érdemes elvégezni különben a weboldalad úgy fog viselkedni, mint egy lakásban otthon hagyott Rottweiler, akit nem vittél el reggel sétálni. Minden baja lesz.

Tovább olvasom »