TOP 15 legnagyobb Facebook közösség

TOP 15 legnagyobb Facebook közösség

Összegyűjtöttük azt a 15 legnagyobb magyar üzleti Facebook közösséget, akiket jelenleg a leghasznosabbnak gondolunk és, akikhez érdemes csatlakozni, ha naprakész online business ismereteket, híreket és kapcsolatokat keresel. Csak olyan közösségeket választottunk, amelyek kapcsolódnak az internetes vállalkozások világához (social media, marketing, design, Adwords, stb.) és ezeken a területeken adnak rendszeresen hasznos tartalmakat a tagoknak. Jöjjön tehát a 15 legnagyobb közösség.

TOP 12 legjobb könyv online vállalkozóknak 2012-ből

TOP 12 legjobb könyv online vállalkozóknak 2012-ből

A 2012-es év könyvmegjelenései kétségtelenül Steve Jobs munkásságától voltak hangosak de megjelent sok más fontos olvasmány is. Következzen most az általunk legfontosabbnak tartott, tavaly kiadott könyvek listája. Ha online vállalkozásba vagy bármilyen más vállalkozásba vágnál vagy vágtál, akkor kötelező olvasmány mind.

TOP 10 hazai segítség online vállalkozásodhoz

TOP 10 hazai segítség online vállalkozásodhoz

Összegyűjtöttük 10 kategóriában azokat a magyar cégeket, akikhez ma fordulnánk (és fordulunk is) ha új online vállalkozás indítását tervezzük. A listán szereplő tesztelt és régóta megbízható cégek úgy gyűltek össze, hogy összegeztük az elmúlt évek saját tapasztalatait, partnereink véleményeit és alapos kutatómunkába fogtunk, hogy Te már csak a legjavával találkozz. E listának nem csak ez a 10 cég az értéke, hanem az a közel 50 másik, aki nincs rajta és elkerülésükkel megspórolsz nagyon sok időt, pénzt és feszültséget.