VIDEÓ: A sikeres online vállalkozó Frank Kern egyik legnagyobb sikertitka

VIDEÓ: A sikeres online vállalkozó Frank Kern egyik legnagyobb sikertitka

Frank Kern a lenti videóban bemutatja, hogy mi szerinte a siker titka, és mi befolyásol minket a döntéseinkben.
A legtöbb ember számára, az üzleti siker nem valamely marketing módszeren, vagy stratégián múlik, ahogy azt sokan reklámozzák, hanem abból származik, ami az ember fejében végbemegy. Ebből következnek a gondolataink, döntéseink, cselekedeteink és sikeres vállalkozói eredményeink is.

Nézd meg a videót a részletekért:

[feature_box style=”1″ only_advanced=”There%20are%20no%20title%20options%20for%20the%20choosen%20style” top_margin=”0″ alignment=”center”]

Frank Kern

Frank Kern

Sikeres  online vállalkozó és laza szörfös.
Az első sikeres infóterméke egy olyan ebook volt, ami papagájok gazdáinak segített, hogy beszédre taníthassák az állataikat.
Azóta profi vizekre evezett és többek között szerepelt AnthonyRobbins – New Money Masters DVD sorozatában is.
Az egyik leghíresebb infóterméke a Mass Control, valamint tart még élő szemináriumokat is, ahova a belépő ára nem ritkán eléri a 25 000 dollárt.

Bővebben itt olvashatsz róla: www.frankkern.com.

[/feature_box]

tamas

Picture of Várhegyi Tamás

Várhegyi Tamás

Várhegyi Tamás vagyok és 9 éve foglalkozom online marketinggel és vállalkozásfejlesztéssel. Ezidő alatt több tucat vállalkozás elindításában és felfuttatásában vettem részt itthon és külföldön is. Irányítottam félmillió dollár értékű weboldalakat, voltam nemzetközi társkereső iroda marketing vezetője, és gyakori, hogy marketing rendszereim akár 35 millió forinttal is növelik ügyfeleim bevételeit. Ha hasonló eredményeket szeretnél, dolgozzunk együtt!